Sök
Marcus Krüger
Nyheter

Krügers mardrömssäsong fortsätter – på skadelistan efter otäcka scenerna

Nej, ingenting vill sig för Marcus Krüger. Nu är han uppsatt på skadelistan efter att ha åkt på en hjärnskakning.

Det fortsätter gå tungt för dubble Stanley Cup-mästaren Marcus Krüger. Efter att ha återvänt till Chicago, sedan han haft en hemsk säsong i Carolina, har motgångarna fortsatt. Laget i sig har varit en stor besvikelse och svensken har haft svårt att imponera. Det har blivit 4+1 på 33 matcher. Han har fått minimalt förtroende av Jeremy Colliton och ligger runt tio minuters istid per match. Nu väntar dessutom en tids vila för Krüger.

Han är nämligen uppsatt på skadelistan efter att ha åkt på en hjärnskakning i nattens match mot Nashville. 28-åringen utgick i den andra perioden sedan han fått en tackling av Ryan Hartman. Därför kommer Krüger inte kunna följa med på lagets bortaresa där det väntar matcher mot Dallas och Colorado. Någon ytterligare skadeprognos finns inte.

Krüger lämnade nattens match blödande och coachen Jeremy Colliton sade efteråt att svensken hade tvingats sy.

Den här artikeln handlar om: