Sök
180310 Vimmerbys Hampus Harlestam med en tackling på Visby/Romas Johan Eriksson under ishockeymatchen i hockeyettans playoff mellan Vimmerby och Visby/Roma den 10 mars 2018 i Vimmerby. Foto: Daniel Nestor / BILDBYRÅN / COP 172 …
Västerviks IK

Skadebekymren fortsätter – lånar från Hockeyettan

Västervik har en hel del spelare på skadelistan samtidigt som de lånat ut Trevor Mingoia till Rögle. Då lånar de in Hampus Harlestam från länsrivalen Vimmerby.

Det är skador och sjukdomar som härjar i Västerviks trupp. Lägg därtill att deras poängbäste spelare i Trevor Mingoia lånats ut i fem matcher till Rögle. Men nu kompenserar man upp en del av manfallet genom att låna in Hampus Harlestam från Vimmerby till morgondagens match mot Modo. Detta meddelar klubben på sin hemsida.

25-årige Hampus Harlestam har under säsongen stått för 18 poäng för Vimmerby i Hockeyettan. Han har aldrig tidigare spelat i allsvenskan.

Den här artikeln handlar om: