Sök
Patrik Berglund
Nyheter

Stängdes av från egna klubben – nu bryter de Patrik Berglunds kontrakt

Patrik Berglund stängdes i lördags av från Buffalo. Nu sätts han upp på uncoditional waivers. Det innebär att kontraktet kommer brytas.

Efter att inte ha dykt upp i samband med match meddalde Buffalo i helgen att Patrik Berglund stängs av från spel i klubben på obestämd framtid. Nu står det klart att han gjort sin sista match för Sabres.

Buffalo har satt upp svensken på unconditional waivers, vilket innebär att kontraktet bryts. Enligt Chris Johnston hade Berglund tio miljoner dollar kvar att tjäna på det kontrakt som nu alltså bryts. Han hade ett avtal med Buffalo till 2022.

BYTTE KLUBB I SOMRAS

Patrik Berglund gjorde bara 23 matcher för Sabres, med 2+2 som utdelning. Han kom till klubben i somras, i samband med att Ryan O’Reilly trejdades till St. Louis, och har totalt gjort 717 matcher i NHL. Närmare 700 av dem i Blues tröja.

Nu återstår det att se om Patrik Berglund kan rädda sin NHL-karriär efter den här smällen.

Den här artikeln handlar om: