Sök
Podcast

NHL-TIMMEN: JVM-special med Linus och Uffe

I det 235:e avsnittet av podcasten NHL-timmen får ni en rejäl genomgång inför stundande JVM. Linus Hugosson och Uffe Bodin guidar er genom guldfavoriter, stjärnspelare och inte minst svenska förhoppningar.

Natten mot torsdag kliver Juniorkronorna in i årets JVM i Vancouver och Victoria med en klurig öppningsmatch mot Finland. Inför turneringen ger NHL-timmen sina lyssnare en sedvanlig genomgång där Uffe Bodin och Linus Hugosson bjuder på en gedigen genomgång av förutsättningarna inför första nedsläpp.

* Vad ska man ha för förhoppningar på Juniorkronorna?

* Vilka är guldfavoriter?

* Vilka spelare förväntas det mesta av?

* Uffe listar de tre bästa spelarna han har sett i JVM-sammanhang – alla tre kanadensare.

DESSUTOM:

* Vad händer med Patrik Berglund efter den överraskande avstängningen från Buffalo Sabres?

* Philadelphia Flyers valde slutligen att sparka Dave Hakstol – kan ersättaren Scott Gordon få fason på klubben?

* Vad händer om en målvakt måste gå på toaletten under match? Den lyssnarfrågan öppnar upp för en hel del skratt och udda historier.

* NYHET: Den 26 januari är det dags för en ny livepodcast i Stockholm Mellan 13.00 och 15.00 håller Linus och Uffe hov på O’Learys Tolv i Tele 2 Arena. Men inte bara det. David Kvicklund bakom spelet You Crash The Game är med och anordnar SM i hockeyfrågesport efteråt. Så se till att boka ditt bord redan nu för att säkra en plats på det här evenemanget.
Bokning kan göras på telefon  020-10 40 00 eller på mejl mail@olearystolv.se. Ange NHL-timmen som referens när ni bokar.

* Missa inte chansen att följa med på NHL-timmens NHL-resor till Nordamerika. Tillsammans med LA Travel anordnar vi resor till New York, Tampa och Anaheim/Las Vegas: https://www.latravel.se/hockeyresor/nhl-gruppresor/

Detta och mycket mer i det 235:e avsnittet av NHL-timmen – Kjell Samuelsson-avsnittet!

 

Medverkande

Linus Hugosson

Uffe Bodin

Jonatan Lindquist

Kontakt

Maila NHL-timmen

NHL-timmens hemsida

NHL-timmen på Facebook

NHL-timmen på Twitter

NHL-timmen på Instagram

Länkar till lyssning

NHL-timmen på Acast

NHL-timmen på Spotify

NHL-timmen på iTunes

Den här artikeln handlar om: