Sök
Auston Matthews, Connor McDavid, Aleksandr Ovetjkin och Nathan MacKinnon blir lagkaptener under All Star-helgen.
Nyheter

Klart: Här är NHL-stjärnorna som ska leda All Star-lagen

Fansen har sagt sitt. Under torsdagseftermiddagen meddelade NHL att fansens omröstning resulterat i att Auston Matthews, Connor McDavid, Aleksander Ovetjkin och Nathan MacKinnon blir lagkaptener för respektive division under 2019 års All Star-helg.

Den 26 januari går NHL:s årliga All Star-helg av stapeln. I år är det San Jose som står som värd för spektaklet där NHL-stjärnorna samlas för att visa upp sig i Skills Competition samt ett par korta matcher inför fansen.

Trots att inga trupper till säsongens All Star-helg ännu är släppta meddelade NHL under torsdagseftermiddagen vilka spelare som röstats fram av fansen till att agera lagkaptener för respektive division under helgen.

MCDAVID LEDER PACIFIC DIVISION

Torontostjärnan Auston Matthews blir lagkapten för Atlantic Division, Connor McDavid får äran att leda Pacific Division, målsprutan Aleksander Ovetjkin kommer att försöka leda Metropolitan Division till framgång medan Nathan MacKinnon får chansen som kapten i Central Division.

Förra säsongen drog Pacific Division det längsta strået efter att ha besegrat Atlantic Division i finalmatchen. Vancouvers Brock Boeser utsågs då till helgens MVP.

Den här artikeln handlar om: