Sök
26.11.2018 Zuerich,Schweiz, Hallenstadion Eishockey Herren,Saison 2018/2019 World Games Zuerich. Dinamo Riga – SKA St.Petersburg Im Bild : 7 David Rundblad (CKA) Aktion *** 26 11 2018 Zurich Switzerland Indoor Stadium Ice Hockey Men Season 2018 2019 World Games Zurich Dinamo Riga SKA St Petersburg Picture 7 David Rundblad CKA Action PUBLICATIONxNOTxINxSUI …
Nyheter

Fick ersätta skadade landsmannen – då blev svenske backen tvåmålsskytt

David Rundblad har hoppar ut och in i SKA St.Petersburgs laguppställning sedan han anslöt till klubben 2017. I skadade Patrik Hersleys frånvaro får han speltid och idag blev han matchjälte med två mål när Admiral besegrades med 2-3 på övertid.

David Rundblad har fått agera ersättare under sina en och en halv säsonger i den ryska storklubben SKA. Förra säsongen blev det exempelvis bara 39 matcher och inför idag hade han bara spelat 21 av 41 möjliga.

Men landsmannen Patrik Hersley är skadad och det innebär mer istid för David Rundblad. Ingen lätt uppgift att fylla då Hersley ligger i toppen av KHL:s backliga. Men idag blev han matchhjälte när Admiral besegrades på bortaplan. Han stod både för reduceringen och kvitteringen i den tredje perioden och var ytterst bidragande till att matchen gick till förlängning där superstjärnan Nail Jakupov kunde avgöra.

Totalt har nu Rundblad gjort fyra mål och två assist under säsongen.

 

Den här artikeln handlar om: