Sök
Chris Wideman och Alex Petrovic byter klubb.
Nyheter

Backarna trejdas mot varandra – han är klar för säsongens tredje klubb

Chris Wideman och Alex Petrovic får fira nyår på oväntade håll. Backarna är nämligen trejdade mot varandra.

Edmontonbacken Chris Wideman plockades idag av från lagets träning. Anledningen? Han är inte längre en Edmontonspelare. Wideman är klar för sin tredje klubb för säsongen, efter att tidigare även ha hunnit representera Ottawa.

Wideman är nämligen klar för Florida, bara en månad efter att han hamnde i Edmonton. I motsatt väg går en annan defensivback, Alex Petrovic. Petrovic är från Edmonton men har spelat hela sin NHL-karriär i Florida. Nu kommer 26-åringen alltså hem. Utöver Wideman får Florida också ett tredjerundeval i draften i utbyte.

Wideman har ett utgående kontrakt värt en miljon dollar. Petrovic har kontrakt även över nästa år. Det är värt 1,95 miljoner dollar per säsong.

Den här artikeln handlar om: