Sök
26.11.2018 Zuerich,Schweiz, Hallenstadion Eishockey Herren,Saison 2018/2019 World Games Zuerich. Dinamo Riga – SKA St.Petersburg Im Bild : 7 David Rundblad (CKA) Aktion *** 26 11 2018 Zurich Switzerland Indoor Stadium Ice Hockey Men Season 2018 2019 World Games Zurich Dinamo Riga SKA St Petersburg Picture 7 David Rundblad CKA Action PUBLICATIONxNOTxINxSUI …
utland

Efter målsuccén – han prisas i KHL

Det blev en fin avslutning på året för SKA:s svenske back David Rundblad. Idag utsågs han nämligen till veckans bäste back i KHL.

David Rundblad har hoppar ut och in i SKA St.Petersburgs laguppställning sedan han anslöt till klubben 2017. I skadade Patrik Hersleys frånvaro får han dock speltid och veckan har bjudit på tre mål från Rundblads klubba. Målbäst bland samtliga backar i ligan. Totalt har han gjort fyra under säsongen.

Häromdagen blev han också matchhjälte när han gjorde två mål i 3-2-segern mot Admiral. Nu meddelar KHL på sin hemsida att han utsetts till veckans bäste back i ligan.

Den här artikeln handlar om: