Sök
William Wiå.
SHL

Utlånade forwarden och Djurgården går skilda vägar

William Wiå har varit utlånad från Djurgården till Vita Hästen under första halvan av säsongen. Nu meddelar huvudstadsklubben att man i samförstånd med Wiå väljer att gå skilda vägar med den 19-årige forwarden.

19-årige William Wiå tog inför säsongen en plats i Djurgårdens bruttotrupp, men lånades i början av november ut till Hockeyallsvenska Vita Hästen. Nu står det klart att det inte blir någon fortsättning i Djurgården för Wiå.

SEX SHL-MATCHER I HÖST

Under torsdagsförmiddagen meddelade nämligen SHL:s tabellåtta att Djurgården och Wiå går skilda vägar. Djurgården såg inte Wiå som en del av nästa års a-lagstrupp, vilket då gjorde att 19-åringen tillsammans med sin agent önskade att få bryta kontraktet i förtid, något man då gått till mötes med.

Wiå spelade sex SHL-matcher med Djurgården under hösten innan han lånades ut till Vita Hästen. På dessa matcher noterades 19-åringen inte för någon poäng. I Vita Hästen har forwarden stått för ett mål och två assist på 17 matcher.

Den här artikeln handlar om: