Sök
Förstärkning väntar för LHC. …
SDHL

Linköping tog åttonde raka segern – slog rivalen

Linköping ångar på i SDHL. Mot bittra rivalen HV71 kom idag lagets åttonde raka seger. Laget ökar nu avståndet ner till just HV i tabellen.

Linköpings formtopp fortsätter. Åtta segrar på de åtta senaste och man befäster därmed sin tredjeplats i tabellen.

Det var, som vanligt, de stora stjärnorna som bärgade segern. Kennedy Marchment satte sitt 24:e mål för säsongen och drygar då ut sin skytteligaledning. Pernilla Winberg gjorde även hon ett mål i matchen innan Emma Murén avgjorde för LHC.

Först satte Murén 3-2 och gjorde även senare 5-2 i tom kasse. Linköping klättrar inte i tabellen men minskar avståndet upp till serieledande Modo och ökar avståndet ner till HV71 på fjärdeplatsen. Segermaskinen Linköping spelar nästa imorgon när AIK kommer till Östergötland i ett försök att spräcka den mäktiga sviten.

Den här artikeln handlar om: