Sök
Tobias Forsberg.
Nyheter

Agenten om Tobias Forsberg: ”Kommer inte spela mer den här säsongen”

Uppgifterna om Tobias Forsberg är fortsatt knapphändiga. Nu har agenten Michael Reander släppt en ny uppdatering kring Leksandsspelaren.
– Det är fortfarande för tidigt att bedöma omfattningen av skadan, skriver han på Leksands hemsida.

Det går fortfarande inte att bedöma hur allvarligt skadad Leksandsspelaren Tobias Forsberg är efter olyckan i den allsvenska matchen för några veckor sedan. Hans agent Michael Reander har idag skrivit ett meddelande på Leksands hemsida med en kort uppdatering krig Forsbergs hälsoläge.
”Då skadan som tidigare nämnts är allvarlig så kommer den närmaste framtiden handla om rehab och återhämtning. Det är fortfarande för tidigt att bedöma omfattningen av skadan. Som tidigare nämnts så får Tobias den bästa stöttning han kan få av sina närmaste och personalen på Akademiska sjukhuset för sin väg tillbaka. Tobias kommer inte att spela något mer under denna säsong”.

Reander riktar också, tillsammans med Forsbergs familj, ett stort tack till allt stöd som Tobias fått de senaste veckorna.

#KämpaTobbe

Den här artikeln handlar om: