Sök
Frederik Andersen.
Toronto

Torontos stjärnmålvakt närmar sig comeback efter skadefrånvaron

Toronto har tvingats klara sig utan sin givne förstemålvakt Frederik Andersen i drygt tre veckor. Nu närmar sig den danske målvakten comeback. Enligt honom själv kan han komma till spel redan i lördagens match mot Boston, skriver Sportsnet.

Inte sedan den 22 december har stjärnmålvakten Frederik Andersen funnits mellan stolparna för sitt Toronto Maple Leafs. Den danske målvakten har dragits med en ljumskskada och således missat Leafs sex senaste matcher.

ÄVEN RESERVMÅLVAKTEN SKADAD

Nu kommer ett glädjebesked för Torontosupportrarna. Enligt Sportsnet kan Andersen vara redo för spel igen redan till lördagsmatchen mot Boston.

Beskedet är välkommet för Toronto, som även har reservmålvakten Garret Sparks borta på grund av en hjärnskakning. I Andersen och Sparks frånvaro har AHL-målvakten Michael Hutchinson fått kliva in mellan stolparna de tre senaste matcherna.

Andersen har stått 30 matcher för Leafs den här säsongen. Av dessa matcher har han vunnit 20.

Den här artikeln handlar om: