Sök
Nathan MacKinnon
Nyheter

VIDEO: Superstjärnans vansinnesutbrott – på egna coachen

Åtta förluster på nio matcher och ett nytt smärtsamt nederlag i natt. Då lackade Nathan MacKinnon ur på egna coachen Jared Bednar. Han ser bland annat ut att skrika: ”Gör bara ditt jobb” i riktning mot coachen.

De har charmat oss under stora delar av säsongen med sitt lekfulla spel, anförda av ligans bästa förstakedja. Men Colorado är nu NHL:s stora krislag med åtta förluster på nio matcher. Nu tycks frustrationen sippra igenom matchtröjorna.

Under nattens match mot Calgary Flames syntes lagets superstjärna Nathan MacKinnon få ett rejält vansinnesutbrott, som tycktes vara mot coachen Jared Bednar. Han skrek, kastade sin vattenflaska på marken och gjorde sedan flera gester mot Bednar innan han ramlade av bänken. Gabriel Landeskog försökte lugna ned sin kedjekompis och stjärnkollega. Det gick sådär.
– Nathan är vansinnig och det ser ut som att han är vansinnig på sin coach. Det ser ut som att han säger ”gör ditt jobb”. Det kan bli problematiskt när du får en spelare av den magnituiden att bli så frustrerad. Det säger allt om hur det går för Colorado just nu, sade kommentatorn från Sportsnets sändning.

 

Den här artikeln handlar om: