Sök
Isac Lundeström
SHL

Efter alla oklara besked – nu är han spelklar

Det har varit en hel del märkliga turer kring Isac Lundeströms återkomst till Luleå. Anaheim har sölat med pappersarbetet och talangen har inte ens fått träna med klubben. Men nu är han spelklar.

Isac Lundeström inledde försäsongen med Luleå, men efter sitt deltagande på Anaheims träningsläger så blev 19-åringen kvar där och har gjort 15 matcher för klubben i NHL, samt tolv kamper för farmarlaget San Diego i AHL dit han skickades den 13 november.

POSITIVA BESKED UNDER FREDAGEN

Efter JVM så stod det klart att Isac Lundeström skulle återvända till Luleå från Anaheims organisation. Men Ducks har tagit god tid på sig att leverera de nödvändiga papperen som krävts för att Lundeström skulle bli spelklar. Detta har gjort att han inte ens fått träna med laget och han missade därmed gårdagens möte mot Örebro.

Men under fredagsmorgonen kommer positiva besked. På Luleås hemsida meddelas det nämligen att Lundeström nu äntligen är spelklar och han spelar redan imorgon lördag då laget åker till Örebro för returmöte.

Den här artikeln handlar om: