Sök
4.07768847 Oct 25, 2018; Edmonton, Alberta, CAN; Washington Capitals forward Andre Burakovsky (65) celebrates after scoring a goal during the second period against the Edmonton Oilers at Rogers Place. Mandatory Credit: Perry Nelson-USA TODAY Sports IBL …
Washington

Nya spekulationer om en trejd för Stanley Cup-svensken

Han gör sin femte säsong i Washington Capitals och var med och vann Stanley Cup i våras. Men nu kommer det nya trejd-spekulationer kring André Burakovsky och det kan vara så att hans dagar i den amerikanska huvudstaden är räknade.

Redan för en månad sedan började det spekuleras i om André Burakovsky var på väg bort från Capitals. Då hade han varit petad tre matcher i rad och experten Chris Johnston berättade då i Hockey Night in Canada att Vancouver var ett av lagen som hört sig för.

Nu skriver Washington Posts initierade reporter Isabelle Khurshudyan om läget och hon menar att Capitals GM Brian MacLellan har en historik av att förändra i truppen inför playoff och det faktum att Burakovsky blir restricted free agent i sommar plus att han stundtals varit petad den här säsongen kan vara en anledning till att trejda bort honom.

Isabelle Khurshudyan skriver också att MacLellan lär leta efter omedelbar hjälp till sin laguppställning och lär alltså inte nöja sig med draftval i retur för det han är villig att ge bort.

Den här artikeln handlar om: