Sök
181024 Djurgårdens Hanna Olsson jublar med lagkamrater Sofie Lundin och Josefin Bouveng under ishockeymatchen i SDHL mellan Djurgården och Brynäs den 24 oktober 2018 i Stockholm. Foto: Dennis Ylikangas / Bildbyrån / Cop 253 …
SDHL

De fullbordade Djurgårdens triumf – mål efter åtta sekunder

Det var Järnkaminernas dag idag på Hovet och det innebar bland annat att både Djurgårdens herrar och damer mötte Linköping. Herrarna vann sin match och senare på kvällen fullbordade damerna triumfen när de vann med 3-1.

Direkt efter herrarnas match mot Linköping, seger med 6-3, så mötte damerna samma motstånd på Hovet.

Det blev en smakstart för Djurgården som efter den första perioden var i ledning med 3-0 efter mål av Sofie Lundin, Josefine Jakobsen och Andrea Dalen. Lundins mål kom redan efter åtta sekunder spelade.

Linköping reducerade i den andra perioden genom Emma Murén, men närmare än så kom de inte.

Den här artikeln handlar om: