Sök
COLUMBUS, OH – SEPTEMBER 18: Gabriel Carlsson (53) of the Columbus Blue Jackets before a game between the Columbus Blue Jackets and the Chicago Blackhawks on September 18, 2018 at Nationwide Arena in Columbus, OH. The Blue Jackets won 4-1. (Photo by ​Adam Lacy/Icon Sportswire) NHL Eishockey Herren USA SEP 18 Preseason – Blackhawks at Blue Jackets PUBLICATIONxINxGERxSUIxAUTxHUNxRUSxSWExNORxDENxONLY Icon180918032 …
Nyheter

Ny NHL-chans för förre LHC-backen

Den forne Linköpings-backen Gabriel Carlsson inledde säsongen i NHL för Columbus. Men sedan skickades han till farmarlaget. Under lördagskvällen meddelades det dock att han kallats upp till NHL igen.

Ifjol blev det 14 matcher i NHL, men hittills den här säsongen har det bara blivit en. Det var i premiären mot Detroit som Gabriel Carlsson spelade nio minuter, några dagar senare skickades han till farmarlaget Cleveland.

Sedan dess har han kallats tillbaka ett par gånger till Blue Jackets, dock utan att få spela.

Gabriel Carlsson har på de 17 NHL-matcher han spelat under karriären gort tre assist. På 32 matcher i AHL under säsongen har det blivit ett mål och åtta assists.

Den här artikeln handlar om: