Sök
190112 Malmö Redhawks Henrik Hetta lämnar isen efter matchstraff under ishockeymatchen i SHL mellan Färjestad och Malmö den 12 januari 2019 i Karlstad. Foto: Fredrik Karlsson / BILDBYRÅN / kod FK / Cop 185 …
SHL

Matchstraff efter huvudtackling

I den tredje perioden i matchen mellan Färjestad och Malmö ådrog sig bortalagets Henrik hetta ett matchstraff efter en huvudtackling på Theodor Lennström.

Det var med 13 minuter kvar av ordinarie tid som Henrik Hetta träffade Theodor Lennström med en tackling i huvudet. Lennström blev länge liggande kvar på isen och läkare vinkades in. Men efter ett tag kunde han resa sig upp och åka ut på skakiga ben.

Henrik Hetta fick 5+20 för checking to the head och fick lämna matchen.

Theodor Lennström återkom senare till matchen efter tillsyn i omklädningsrummet.

Den här artikeln handlar om: