Sök
OHL

Ratades från JVM-truppen – dominerar i OHL

Juniorkronorna suktade efter målskyttar. Kanske ratade de den hetaste av dem alla. Hugo Leufvenius gör nämligen fortsatt succé för sitt Sarnia Sting.

Hugo Leufvenius var den forward som petades från JVM-truppen i sista stund, tillsammans med Rögles Nils Höglander. Men produktionen i Sarnia Sting har fortsatt vara extremt stark.

Inför JVM hade han gjort poäng i 17 matcher i följd, och även om den sviten till sist tog slut efter 19 matcher så har Leufvenius storform aldrig försvunnit. I natt gjorde han 1+1 i Sarnias 6-2-förlust mot Flint Firebirds och har i och med det gjort 1+1 i tre av sina fyra senaste matcher. Han har gjort 20 mål på sina 28 senaste matcher.

En annan svensk som hållit formen intakt även efter JVM är Adam Boqvist. Han hade en assist för London Knights i deras möte med Ottawa 67’s och förlängde med det sin poängsvit till sju matcher. På sina tio senaste matcher i OHL har Boqvist gjort 14 poäng. Ett hyfsat resultat för en back.

 

Den här artikeln handlar om: