Sök
4.07793254 Nov 15, 2018; San Jose, CA, USA; Toronto Maple Leafs goaltender Frederik Andersen (31) deflects a shot by the San Jose Sharks in the third period at SAP Center at San Jose. Mandatory Credit: John Hefti-USA TODAY Sports IBL …
Toronto

Efter målvaktskaoset – Toronto får tillbaka stjärnan

De fick båda målvakterna skadade och fick kalla upp två nya målvakter från AHL. Men nu ser det ljust ut för Toronto igen.

I natt gör nämligen Frederik Andersen comeback igen, efter några veckors frånvaro på grund av skada. Dansken är tillgänglig för spel i mötet med Colorado Avalanche på hemmais. Senast Andersen stod en match var strax förejul.

Därmed är Torontos något turbulenta målvaktsveckor över. För en tid sedan var både Andersen och Garrett Sparks skadade, vilket gjorde att AHL-målvakterna Michael Hutchinson och Kasimir Kaskisuo bildade målvaktspar för Toronto.

Men nu är alltså Frederik Andersen och Garrett Sparks tillbaka och Hutchinson bildar åter målvaktspar med finske Kaskisuo i AHL-laget Marlies.

Den här artikeln handlar om: