Sök
Jakob Silfverberg i situationen som gjorde att han fick lämna matchen.
Nyheter

Har trejdrykten kring sig – Silfverberg tvingades utgå inatt

Häromdagen kunde vi läsa att Jakob Silfverberg ryktades vara på väg bort från Anaheim. Men nu är frågan hur det blir med en eventuell trejd. I nattens match mot Detroit, som slutade 3-1 till Red Wings favör, utgick svensken nämligen skadad.

LÄS MER: Silfverberg kan trejdas – storklubben har visat intresse

Det var i en närkamp med Mike Green under den första perioden i nattens möte mellan Detroit och Anaheim som Jakob Silvferberg såg ut att få ont i ena benet. Han haltade sedan ut i omklädningsrummet.

Lite senare gick Ducks ut med på Twitter att Silfverberg högst troligt inte skulle återkomma till matchen då han ådragit sig en skada på underkroppen.

I skrivande stund vet vi inte hur pass allvarlig skadan är, eller om den kommer tvinga svensken till någon längre frånvaro. Men blir han borta ett tag så kan det påverka den trejd som ryktas vara nära förestående.

Det var häromdagen som det kom uppgifter om att Silfverberg kunde bli näste man att lämna Ducks och igår sa Sportsets insider Elliotte Friedman att Pittsburgh visat intresse för svensken. Silfverberg har ett utgående kontrakt med Ducks. Enligt Friedman så är parterna inte nära ett nytt kontrakt.
– Jag hörde att han och Ducks inte står nära varandra. Det verkar bli en hård kamp för att få den (kontraktsförlängningen) gjord. Så jag skulle inte förvånas om han hamnar någon annanstans.

Anaheims är just nu inne i en riktigt tung svacka och inatt kom tolfte raka förlusten. Denna gång mot Detroit. Rickard Rakell gav Ducks ledningen på bortaplan i den andra perioden. Det resultatet stod sig sedan till inledningen av den tredje då Red Wings kunde kvittera och sedan köra om.

Detroit Red Wings – Anaheim Ducks 3-1 (0-0,0-1,3-0)

Detroit: Anthony Mantha, Gustav Nyquist, Darren Helm
Anaheim: Rickard Rakell

SE HÖJDPUNKTERNA FRÅN MATCHEN HÄR:

Den här artikeln handlar om: