Sök
181014 Södertäljes Axel Andersson under ishockeymatchen i Hockeyallsvenskan mellan Södertälje och Karlskoga den 14 Oktober 2018 i Södertälje. Foto: Dennis Ylikangas / Bildbyrån / Cop 253 …
Södertälje SK

Manfall på backsidan – nu är två till borta

Södertälje har haft stor skadeproblematik på sin backsida under säsongen. Nu kommer ytterligare en dubbelsmäll för den allsvenska femman – Axel Andersson och Filip Pilö saknas till morgondagens match mot Almtuna. Detta skriver lt.se.

Sedan tidigare har Marcus Bohman, Jacob Spångberg, Nicklas Grossmann och Marcus Karlström saknats i Södertäljes backuppsättning på grund av skador. Nu kommer beskedet att Axel Andersson, som utgick skadad i onsdags, och Filip Pilö, som har insjuknat, inte kommer spela morgondagens match mot Almtuna på bortaplan.

Tränaren Ulf Lundberg berättar det nog kommer handla om några veckors frånvaro på Andersson, medan det är oklart med Pilö. Trots den digra skadelistan försöker han se positivt på tillvaron.
— Man ska vara medveten om att vi har haft väldigt mycket skador, men vi får glädjas åt att de som har varit friska och hela har gjort det förbaskat bra istället. Det gäller att hitta det positiva i allt, säger han till lt.se.

 

Den här artikeln handlar om: