Sök
VANCOUVER, BC – DECEMBER 16: Edmonton Oilers Defenceman Jason Garrison (13) skates up ice during their NHL Eishockey Herren USA game against the Vancouver Canucks at Rogers Arena on December 16, 2018 in Vancouver, British Columbia, Canada. Vancouver won 4-2. (Photo by Derek Cain/Icon Sportswire) NHL: DEC 16 Oilers at Canucks PUBLICATIONxINxGERxSUIxAUTxHUNxRUSxSWExNORxDENxONLY Icon181216112 …
SHL

Djurgårdens stjärnvärvning klar för spel – kan debutera i kväll

Efter mycket om och men är Jason Garrison nu klar för spel i Djurgården. Han kan därmed debutera redan i kvällens match mot Brynäs.

Jason Garrison har fått vänta i över en vecka på att få spela i SHL. Nu verkar däremot allt pappersarbete från Migrationsverket vara färdigt. 34-åringen har nämligen registrerats hos Svenska ishockeyförbundet och står med bland andra Djurgårdsspelare i den officiella truppen.

KOMMER BÄRA TRÖJNUMMER SJU

Garrison har under NHL-karriären spelat 555 NHL-matcher för Florida, Vancouver, Tampa, Vegas och senast Edmonton. Han har på dessa matcher gjort 160 poäng.
– Förutom sina spelmässiga egenskaper som back kommer han också att addera viktig erfarenhet till vårt lag. Vår förhoppning är att acklimatiseringen till SHL ska gå fort och att Jason under slutdelen av säsongen blir en ledande spelare för oss såväl på isen som i omklädningsrummet, sade sportchefen Joakim Eriksson när Garrison värvades.

Jason Garrison spelade sin senaste ishockeymatch 22 december för Edmonton Oilers. Han kommer att spela med nummer sju i Djurgården och är tillgänglig för spel i kvällens möte med Brynäs.

Den här artikeln handlar om: