Sök
SHOWADE. Mathew Maione bjöd på skönsång på KHL:s All-Star-match.
Nyheter

Stjärnbackens uppvisning på All-Star-matchen – uppträder med gitarr

Han har varit en av de stora KHL-överraskningarna den här säsongen. När det under lördagen var dags för Skills Competition i samband med KHL:s All-Star Game i Kazan överraskade backen Mathew Maione ännu mer – genom att uppträda med gitarr och skönsång.

Vi har sett många spelare showa loss i samband med olika All-Star-matcher genom åren. Men Mathew Maione, till vardags back i Dinamo Riga, tog showandet till en helt ny nivå under dagens All-Star-festligheter i Kazan där KHL håller sin All-Star-helg.

28-åringen satte sig med en gitarr på isen och drog av bejublad version av Lumineers hit ”Ho Hey”. Där fick han med sig de andra spelarna på isen, bland annat svenske landslagsmålvakten Magnus Hellberg, i stämningsfull allsång.

LÅNG VÄG TILL FRAMGÅNG

Mathew Maione kom till Dinamo Riga från finska KalPa inför säsongen. I Finland stod kanadensaren för 39 poäng på 50 matcher och vann backarnas poängliga tillsammans med svensken Maksim Mathushkin. Den här säsongen har han varit minst lika produktiv i KHL och är tvåa i backarnas poängliga efter landsmannen Darren Dietz, Barys Astana (45 poäng), med 37 poäng (10+27) på 46 matcher.

Maione har tagit sig till KHL via kanadensisk collegehockey, ECHL och en säsong i slovakiska ligan innan han blev en hit i Finland i fjol.

Den här artikeln handlar om: