Sök
Här är tifot där Leksandsfansen hyllar Tobias Forsberg.
Nyheter

Här hyllas Tobias Forsberg med ett tifo innan Leksands match

Inför dagens match mot Södertälje bjöd Leksandspubliken på ett mäktigt tifo där Tobias Forsberg hyllades stort.
”Vad som än händer längs livets allé står vi bakom dig – en vitblå armé”, löd den stora banderollen.

Det var i mellandagarna Tobias Forsberg föll otäckt in i sargen och skadade nacken. Han togs till Falu Lasarett men flyttades därifrån till Akademiska sjukhuset i Uppsala på grund av den allvarliga skadan. Där har Forsberg genomgått en nackoperation.

LÄS ÄVEN: Agenten om Tobias Forsberg: ”Kommer inte spela mer den här säsongen”

Rapporterna kring publikfavoriten är få, och exakt hur läget är med Forsberg vet ingen. Men att han fått stöttning och kärlek genom processen är tydligt. Innan dagens match mot Södertälje höll Leksandsupportrarna ett stort tifo för att hylla 30-åringen.
– Fantastiskt tifo som Leksandssupportrarna visar upp här, säger C Mores kommentator Stefan Klemetz.

I början av januari skrev Forsbergs agent på Leksands hemsida att säsongen är över för Leksingen. Det går fortfarande inte att bedöma hur allvarlig skadan är.
”Då skadan som tidigare nämnts är allvarlig så kommer den närmaste framtiden handla om rehab och återhämtning. Det är fortfarande för tidigt att bedöma omfattningen av skadan. Som tidigare nämnts så får Tobias den bästa stöttning han kan få av sina närmaste och personalen på Akademiska sjukhuset för sin väg tillbaka. Tobias kommer inte att spela något mer under denna säsong”, skrev han då.

#KämpaTobbe

Den här artikeln handlar om: