Sök
190106 Panterns Nick Olesen jublar efter att han gjort 3-1 under ishockeymatchen i Hockeyallsvenskan mellan Pantern och Västervik den 6 januari 2019 i Malmö. Foto: Petter Arvidson / BILDBYRÅN / kod PA / 92198 …
Nyheter

Toppar interna poängligan – nu förlänger dansken med HA-klubben

Han leder Panterns interna poängliga med sina 27 poäng (11+16) på 36 matcher. Nu förlänger Nick Olesen sitt kontrakt med Malmöklubben till 2021, meddelar klubben på sin hemsida.

Nick Olesen har stått för en stark debutsäsong i Hockeyallsvenskan med Pantern. Den 23-årige dansken står noterad för 27 poäng (11+16) på 36 spelade matcher, sju poäng före tvåan Villiam Haag i den interna poängligan.

Nu meddelar Pantern på sin hemsida att man säkrat 23-åringens tjänster de närmaste två säsongerna. Under måndagskvällen förlängde nämligen Olesen sitt kontrakt med Malmö-klubben fram till och med 2021.

Olesen kom till Pantern från danska Fredrikshavn inför säsongen, där han stod för imponerande 53 poäng (29+24) på 50 matcher förra säsongen. Tidigare har 23-åringen representerat Växjö och BIK Karlskoga på juniornivå, samt Brunflo på seniornivå i Sverige.

Den här artikeln handlar om: