Sök
Pikkarainen flyttar hem igen …
Nyheter

Forne Timråforwarden flyttar hem – igen

Ilkka PIkkarainen flyttar hem till Finland. Den forne Timrå-spelaren har spenderat den här säsongen i tyska andraligan men flyttar nu alltså hem igen. Detta uppger den tyka hockeysajten Eishockey.info

Ilkka Pikkarainen spelade för Timrå mellan 2010-2011 och på 77 matcher han den tunge forwarden med att göra 20 mål och 18 assist. Han noterades också för totalt 137 utvisningsminuter (varav 118 under säsongen 2010-11). Efter flytten från Timrå spenderade Pikkarainen två och en halv säsong i Pelicans varpå fyra säsonger i TPS Åbo följde.

Inför den här säsongen provade han vingarna i Ravensburg Towerstars i DEL2, den tyska andraligan, men flyttar nu hem efter 31 matcher, på vilka han gjorde sju mål och nio assist – och tog 96 utvisningsminuter. Ny adress blir KaIPa.

– Ilkka kommer in med mycket erfarenhet och med honom på högerkanten får vi många alternativ för vår offensiv, säger KaIPas klubbdirektör Toni Saksman enligt Eishockey.info

Den här artikeln handlar om: