Sök
Winnipeg

NHL-TIMMEN: Så skulle man kunna trejda McDavid

Går det att trejda Connor McDavid? Hur skulle en sådan trejd i så fall se ut? Det är uppgiften Linus, Uffe och Jonatan försöker lösa i det 242:a avsnittet av NHL-timmen.

Givetvis är det en fantasi, men ponera att Connor McDavid bara en dag vaknar och känner att ”Nej, det här med Edmonton Oilers håller inte längre” och går och begär att få bli trejdad. Hur löser man en sådan trejd och vad är tillräckligt att ge upp för världens just nu bästa hockeyspelare?

Linus Hugosson, Uffe Bodin och Jonatan Lindquist har i det 242:a avsnittet av NHL-timmen fått uppdraget att trejda McDavid till en annan NHL-klubb. De erbjuder ett par olika alternativ för hur en trejd innehållande superstjärnan skulle kunna se ut.

DESSUTOM

* Vad händer med Patrik Laine? Efter hans dominanta november – där han sköt otroliga 18 mål – har den finske supersnipern inte alls nått samma nivåer. Hur påverkar den utdragna formsvackan hans värde inför sommarens kontraktsförhandling?

* Efter Kendall Coyne Schofields häftig uppvisning på förra helgens All-Star Game, är det dags för damerna att få ett eget lag i All-Star-matchen också?

* Columbus sitter i en rävsax med Artemij Panarin och Sergej Bobrovskij, hur löser general managern Jarmo Kekäläinen det?

* Och varför vill det inte lossna för Alexander Wennberg? Svensken som går mot sin kanske svagaste säsong i Columbus sedan NHL-debuten. Är det läge att trejda honom?

* Hur kan Jake Muzzin hjälpa Toronto Maple Leafs och vad betyder samma trejd för Carl Grundström?

* Följ med NHL-timmen till Nordamerika – kolla in våra NHL-resor hos LA Travel: https://www.latravel.se/hockeyresor/nhl-gruppresor/

Detta och mycket mer i det 242:a avsnittet av NHL-timmen – Joel Lundqvist-avsnittet!

Medverkande

Linus Hugosson

Uffe Bodin

Jonatan Lindquist

Kontakt

Maila NHL-timmen

NHL-timmens hemsida

NHL-timmen på Facebook

NHL-timmen på Twitter

NHL-timmen på Instagram

Länkar till lyssning

NHL-timmen på Acast

NHL-timmen på Spotify

NHL-timmen på iTunes

Den här artikeln handlar om: