Sök
Ville Nieminen blev rosenrasande.
Nyheter

VIDEO: Absurda scenerna – finske ikonen skämmer ut sig totalt

Smått bisarra scener utspelade sig igår då Pelicans mötte HPK. Pelicanstränaren Ville Nieminen tappade fattningen och kastade in ett gäng saker på isen.

HPK vann gårdagens match mot Pelicans i den finska högstaligan. Matchen slutade 5-3. Men snackisen från matchen blev en helt annan. Allting handlade nämligen om den store hockeyprofilen Ville Nieminen.

Den tidigare storspelaren, med närmare 400 matcher i NHL samt två OS och en World Cup på meritlistan, tappade fattningen fullständigt. Han var ilsken på domaren och i samband med ett HPK-mål i PP rann det över för Nieminen. Han fick ett raseriutbrott av sällan skådat slag och kastade in sin kavaj (!), en vattenflaska och en handduk på isen för att visa sin frustration. Sen lämnade han matchen.

Viken påföljd den tidigare Malmö- och Örebrospelaren får är i nuläget oklart.

 

Den här artikeln handlar om: