Sök
Moa Wernblom.
Nyheter

Rivjärnet ersätter forwardstalangen i Damkronorna

På torsdag drar Euro Hockey Tour i Ryssland i gång. Under måndagen meddelade Tre Kronor via sitt Twitter-konto att Linköpings rivjärn Moa Wernblom ersätter Skövdespelaren Lina Ljungblom som lämnar truppen.

Mellan den 7 och 10 februari befinner sig Ylva Martinsens landslag i Ryssland för att delta i Euro Hockey Tour. Sverige ställs mot Schweiz och Ryssland i gruppspelet innan det kommer att spelas en placeringsmatch under turneringens sista dag.

Nu står det klart att 17-årige forwarden Lina Ljungblom lämnar truppen. Hon ersätts av Linköpings rivjärn Moa Wernblom.

Wernblom stod för 15 poäng (3+12) på 36 matcher i grundserien för sitt Linköping.

LÄS ÄVEN: CLOSE-UP SDHL: Linköping HC:s Moa Wernblom

Den här artikeln handlar om: