Sök
181113 Frölundas Ponthus Westerholm och Pathrik Westerholm pratar under ishockeymatchen i SHL mellan Frölunda och Skellefteå den 13 november 2018 i Göteborg. …
SHL

Uppgifter: Tvillingarna kan lämna för SHL-konkurrenten

Frölundas forwardstvillingar Ponthus och Pathrik Westerholm sitter på utgående kontrakt. Nu kommer Mr. Madhawk med uppgifter om att 27-åringarna ska vara på väg till Malmö inför nästa säsong.

Efter två säsonger i Frölunda ser den här säsongen ut att bli den sista för tvillingarna Ponthus och Pathrik Westerholm. Enligt trovärdiga källor till Mr. Madhawk ska Malmö vara ett av alternativen för bröderna inför nästa säsong.

Enligt Mr. Madhawk ska Skåneklubben till och med lagt ett bud på bröderna.
– Malmö är en av klubbarna ja, så mycket jag bekräfta, men mer tänker jag inte säga, säger agenten Patrik Aronsson till Mr. Madhawk.

HAR ETT FÖRFLUTET I KLUBBEN

Bröderna Westerholm representerade Malmö under juniortiden och spelade även två säsonger med a-laget innan man flyttade till BIK Karlskoga inför säsongen 2012/13.

Ponthus Westerholm har stått för elva poäng (4+7) på 39 matcher den här säsongen, medan brorsan Pathrik noterats för 20 poäng (6+14) på 38 matcher.

Tidigare har bröderna även representerat Brynäs i SHL.

Den här artikeln handlar om: