Sök
190129 Rögles Linus Sandin jublar efter 1-1 under ishockeymatchen i SHL mellan Skellefteå och Rögle den 29 januari 2019 i Skellefteå. Foto: Ola Westerberg / BILDBYRÅN / Cop 117 …
SHL

Ryktas vara klar för SHL-konkurrenten: ”Vad ska jag svara?”

Rögles Linus Sandin har gått starkt på senare tid. Dessutom placerar envisa rykten honom hos SHL-konkurrenten HV71. Nu förnekar huvudpersonen själv att han ska ha skrivit på för någon annan klubb.
— Nej, jag har inte sajnat någonting, säger 22-åringen till Helsingborgs Dagblad.

Enligt sajten Hockeynews så ska Rögles forward Linus Sandin vara klar för HV71 till nästa säsong. Det är uppgifter som Helsingborgs Dagblad också säger sig ha. Linus Sandin själv nekar till att något ska vara spikat till nästa säsong och säger att han kommer vänta till efter säsongen med kontraktsskrivning då han vill ha fokus på Rögle just nu.

FOKUSERAR PÅ RÖGLE

Linus Sandin berättar att han tror att hans agent diskuterar med Rögle och svarar så här på frågan från Helsingborgs Dagblad om det ligger någonting i uppgifterna om HV71 till nästa säsong.
— Vad ska jag svara? Nej, men jag försöker bara fokusera på Rögle och inte låta någonting utifrån störa det jag har byggt upp.

Linus Sandin har stått för ett litet genombrott den här säsongen i Rögle med 13 (8+5) poäng.

 

Den här artikeln handlar om: