Sök
Johan Eriksson lämnar Modo med omedelbar verkan.
Nyheter

Modo bryter med forwarden – direkt efter match

Efter kvällens match mot Vita Hästen så meddelar Modo att man bryter kontraktet med forwarden Johan Eriksson. Han lämnar därmed klubben med omedelbar verkan.

Direkt efter Modos match under fredagskvällen så meddelar klubben att man väljer att bryta kontraktet med Johan Eriksson. Han har varit petad under den senaste tiden men spelade i kvällens match. 25-åringen kommer inte att fortsätta säsongen i Modo.

Det ska ha rört sig om ett gemensamt beslut att avsluta Erikssons kontrakt.
– Efter en tid där vi inte kunnat erbjuda Johan Eriksson speltid, har vi efter dagens match kommit överens om att vi går skilda vägar. Vi tackar Johan för tiden i MODO Hockey och önskar honom ett stort lycka till, säger Modos sportchef Michael Sundlöv till klubbens hemsida.

RYKTAS TILL AIK

Enligt Mr. Madhawk ska Eriksson vara aktuell för AIK som vill förstärka laget inför stundande kvalspel till SHL. Än så länge har inget hörts från AIK om så skulle vara fallet.

Johan Eriksson är nu alltså tillgänglig på marknaden och eftersom flera lag söker efter förstärkningar innan transferfönstret stänger den15 februari så talar mycket för att 25-åringen har hittat en ny klubb om inte allt för lång tid.

På 38 matcher har det blivit 14 poäng för Eriksson som var inne på sin andra säsong i Modo. Hans bästa säsong var 2016/17 i Tingsryd när målskytten gjorde 22 mål och 39 poäng på 51 matcher.

Den här artikeln handlar om: