Sök
Justin Crandall lämnade men då fyllde Hannes Johansson tomrummet som lämnades.
Södertälje SK

HA-SVEPET: Stjärnans ersättare blev matchvinnare direkt för KHK

I går blev det klart att Justin Crandall lämnar Karlskrona för AIK. Han ersattes i dagens match av Hannes Johansson. Då gick Johansson ut och levererade 2+1 och fixade segern för KHK.

SÖDERTÄLJE – MODO 1-5 (0-2,0-1,1-2)

Södertälje: Hugo Gustafsson
Modo: Joakim Hagelin, Daniel Sylvander, Patrik Karlkvist, Henrik Björklund, Kalle Jellvert

Södertälje är i stort behov av poäng för att behålla sin kvalplats till SHL. Mot formstarka Modo så blev det däremot storförlust. Modo inledde starkast och fortsatte likadant för resten av matchen. Södertälje vann sedermera skotten men lyckades men hade svårt att få in puckarna.

Modo har nu vunnit fyra raka matcher och avancerar till en femteplats i tabellen. Södertälje förlorade sin sjunde match av de åtta senaste. Laget ligger på den sista kvalplatsen till SHL men har samma poäng som Björklöven med sex matcher kvar att spela.

ALMTUNA – KARLSKRONA 2-5 (1-1,0-2,1-2)

Almtuna: Alexander Lunsjö, Tony Mårtensson
Karlskrona: Hannes Johansson 2, Marcus Paulsson, Viktor Liljegren, Kyle Osterberg

Justin Crandall saknades för Karlskrona efter att ha lämnat klubben för AIK. Nyförvärvet Hannes Johansson gick därmed in på amerikanens plats. Då sköt han också sitt första mål i KHK-tröjan. Som om det inte vore nog så sköt han senare även ett till mål och passade fram till ett annat. Tre poäng av Crandalls ersättare, fortsätter det så här så kommer amerikanen knappast att bli saknad.

Karlskrona stärker sin plats inför Slutspelsserien och har nu sju poäng ner till Björklöven som jagar där bakom. Almtuna ligger alltjämt näst sist i tabellen och har fyra poäng till säker mark.

Den här artikeln handlar om: