Sök
Per Hånberg.
Schweiziska ligan

Svenskt intresse för Hånberg – men: ”Jag vill stanna här”

Per Hånberg gör sin andra säsong som coach i Langenthal. Får han bestämma själv blir han kvar – men det finns intresse från Sverige.
– Det är ett par lag som är intresserade, säger han till schweizisk media.

Langenthal kommer spela slutspel för att försöka ta sig upp till den schweiziska högstaligan, under Per Hånbergs ledning. Den tidigare KHK-tränaren kom till klubben inför förra säsongen men om han blir kvar nästa säsong är oklart ännu.

Själv vill han dock stanna i klubben.
– Jag har sagt till klubben att jag vill stanna. Jag har upptäckt att jag älskar att jobba här. Om jag får bestämma själv så skulle jag stanna i Schweiz, säger han till schweiziska desktopstories enligt swisshockeynews.

Hånberg säger dock att det finns intresse för honom från annat håll.
– Det är ett par lag från Sverige som är intresserade. Men också några från omkringliggande länder, berättar 52-åringen.

Den här artikeln handlar om: