Sök
Filip Forsberg (vänster) och Viktor Arvidsson (mitten) hyllas efter nya superprestationerna.
Nyheter

Svenskstjärnorna hyllas efter nya uppvisningen: ”Helt fantastisk”

Nashville vann och både Filip Forsberg och Viktor Arvidsson stod för nya poäng. Då hyllades stjärnorna för sina passningar och inte målskyttet som det brukar vara. 

Filip Forsberg och Viktor Arvidsson är de stora offensiva stjärnorna i Nashville Predators. Det bevisar de om och om igen. De briljerar ute på isen och är några av de största artisterna vi har inom svensk hockey.

Vanligtvis brukar kommentatorerna vara lyriska över målen de skjuter. Nu var det istället svenskarnas passningar som fick kommentatorerna att jubla.
– Det där är en fantastisk passning av Forsberg. Att hitta över till Kyle Turris rakt igenom slottet så att han bara kan lägga in den i öppet mål. Det gör det oerhört svårt för målvakten, sade dem vid Nashvilles 1-0-mål.

Vid 2-0-målet var det samma visa men för Viktor Arvidsson.
– Arvidsson lägger en briljant passning bakom sin egna rygg som öppnar upp för Roman Josi.

”HELT FANTASTISK PASSNING”

Det är inte bara experter eller kommentatorer som hyllar de svenska stjärnorna. Även de egna lagkamraterna stämmer in i hyllningståget.
– Jag visste ungefär när Arvidsson skulle passa pucken. Självklart är han en farlig målskytt men han kan också vara en otrolig playmaker. Det var en helt fantastisk passning. Det öppnade upp allting för mig och jag hade mycket yta precis i mitten, säger Josi efter matchen.

Svenskarna behövde sedan inte göra mål för deras två passningspoäng räckte för att Nashville skulle vinna matchen med 2-1. De går nu upp till förstaplatsen i Central Divsion.

Nashville Predators – Los Angeles Kings 2-1 (1-0,1-0,0-1)

Nashville: Kyle Turris (7), Roman Josi (14)
Los Angeles: Michael Amadio (4)

Den här artikeln handlar om: