Sök
190223 Ishockey, NHL Feb 22, 2019; Las Vegas, NV, USA; Winnipeg Jets right wing Patrik Laine (29) celebrates with Jets center Mark Scheifele (55) after scoring a goal in the third period against the Vegas Golden Knights at T-Mobile Arena. Mandatory Credit: Stephen R. Sylvanie-USA TODAY Sports …
Nyheter

Laine nätade igen – men Jets föll

Patrik Laine har hittat formen – och målet. Inatt kom tredje målet på två matcher, men Jets föll på nytt när Arizona Coyotes blev förs svåra. Siffrorna skrevs till 4-1. 

Patrik Laines säsong har varit lite av ett mysterium. Han har sprutat in mål stundtals för att sedan gå långa perioder utan att näta en enda gång. Trots det är finländaren på väg mot mellan 30-40 fullträffar. Inatt kom mål nummer 28 när han gjorde 1-0 för Jets borta mot Minnesota Wild. Men Coyotes vände på steken.

COYOTES KNAPPAR IN

Arizona Coyotes har lidit av skador den här säsongen men hänger ändå med i slutspelskampen. Brad Richardson kvitterade, Lawson Crouse gav laget ledningen och supertalangen Clayton Keller satte trean innan Josh Archibald punkterade med ett mål i tom bur. Både Oliver Ekman-Larsson och Niklas Hjalmarsson noterades för var sin assistpoäng. Därmed är Coyotes tre poäng från en wildcardplats i väst, och laget har nu en match mindre spelad än Minnesota Wild, som innehar den andra och sista wildcardplatsen.

Förlusten var Winnipeg Jets fjärde på de fem senaste matcherna.

 

Den här artikeln handlar om: