Sök
Tim Heed.
San José

Nyquist nätade mot nya lagkamraterna – Wings föll

Under natten blev Gustav Nyquist klar för San Jose Sharks. I sin sista match med Red Wings blev han målskytt – mot Sharks. Men Sharks vann i Detroit, med 5-3. 

Tim Heed gav Sharks ledningen redan efter 3:48 av matchen men hemmalaget Detroit Red Wings vände på matchen med tre mål. Två av dessa kom i den första perioden. Darren Helm kvitterade innan Gustav Nyquist gav Wings ledningen. Mike Green satte trean i mittperioden innan hajarna började simma snabbare.

Tre mål på 2:55 minuter tippade vågskålen åt Sharks håll. Brent Burns kvitterade innan Joe Pavelski bjöd på en dubbelsalva inom 55 sekunders spel. i mittperioden. Pavelski fullbordade sitt hat trick genom att skicka in Sharks femte puck för matchen med en minut kvar av den tredje perioden. Tillsammans med Calgary Flames har Sharks sprungit iväg lite i Pacific Division.

Flames toppar på 85 poäng, Sharks är tvåa på 82 och till trean Vegas Golden Knights skiljer det hela 13 poäng. Matchen blev Gustav Nyquists sista med Red WIngs (för den här gången?). Han byttes nämligen under natten bort – till just San Jose Sharks.

 

Den här artikeln handlar om: