Sök
Mikael Granlund
Nyheter

UPPGIFTER: Stanley Cup-utmanaren vill ha finske stjärnan

Han har inte funnits med allt för mycket i förhandssnacket. Men nu ryktas det om att Nashville vill ha Minnesotas finske stjärna Mikael Granlund.

Klockan 21:00 på måndagskvällen, svensk tid, stänger övergångsfönstret i NHL. En stjärna som kan byta klubb innan dess är det finska superlöftet Mikael Granlund. Minnesota bytte förra veckan bort Charlie Coyle till Boston mot löftet Ryan Donato, och Donato har haft en succéstart i sin nya klubb med 1+3 på tre matcher.

Donatos succé gör att Minnesota kan känna sig bekväma med att byta bort Mikael Granlund. The Athletic skriver att flera klubbar visat intresse för finländaren. Den som ska vara allra hetast är, enligt uppgifter, Nashville.

VILL HA SCHWEIZAREN

I motsatt väg ryktas den tidigare HV-stjärnan Kevin Fiala eller Granlunds landsman Eeli Tolvanen kunna gå. Framför allt ska Minnesota visa ett stort intresse för Kevin Fiala, som haft en mycket tung säsong och bara gjort tio mål.

Mikael Granlund har gjort 49 poäng på 63 matcher under säsongen.

Den här artikeln handlar om: