Sök
Robert Ohlsson får tillbaka tre viktiga spelare till morgondagens match.
SHL

Djurgårdens glädjebesked inför toppmötet: Stjärnorna tillbaka i truppen

I gårdagens match mot Växjö saknade Djurgården tre tunga namn: Adam Reideborn, Jacob Josefson och Dick Axelsson. Till morgondagens toppmöte med Luleå är dock trion tillbaka i spel, meddelar Djurgårdens tränare Robert Ohlsson till klubbens hemsida.

Djurgården blev nollade i gårdagens bortamöte med Växjö då man förlorade med 0–2. Då saknade tabellfyran tre nyckelspelare i form av Adam Reideborn, Jacob Josefson och Dick Axelsson.

Till morgondagens hemmamöte med Luleå kommer dock trion att återfinnas i truppen igen. Det berättar djurgårdstränaren Robert Ohlsson för klubbens hemsida.
– Vi får tillbaka några namn imorgon. Jacob Josefson, Adam Reideborn och Dick Axelsson är tillgängliga för spel igen. Bra om vi är skadefria och kan spela ihop kedjorna igen så de känner av varandra utan att behöva tänka för mycket. Det ska sitta på instinkt för att verkligen funka, säger Ohlsson till sajten.

”EXTREMT VIKTIG MATCH”

Morgondagens match mot Luleå blir säsongens fjärde och sista möte med norrbottningarna för Djurgården. Serietvåan Luleå har vunnit samtliga möten mot Djurgården den här säsongen.
– Extremt viktig match, ett toppmöte. Bra lag förlorar inte två i rad och vi vill studsa tillbaka direkt, säger Ohlsson.

Med sju matcher kvar av grundserien placerar sig Djurgården på en fjärdeplats i SHL-tabellen, tio poäng bakom morgondagens motståndare Luleå och elva poäng bakom serieledaren Färjestad.

Den här artikeln handlar om: