Sök
Niklas Lundström.
Tjeckiska ligan

Tidigare JVM-målvakten förlänger med tjeckiska klubben

Han var en del av det svenska JVM-landslag som tog silver i turneringen 2013. Nuförtiden spelar Niklas Lundström i Dukla Jihlava i den tjeckiska andraligan. Idag förlängde 26-åringen sitt kontrakt med ytterligare ett år, skriver hokej.cz.

Efter en misslyckad sejour i Björklöven och en säsong i danska ligan med Hvidovre skrev Niklas Lundström inför den här säsongen på ett kontrakt med Dukla Jihlava i den tjeckiska andraligan.

Den Värmdö-fostrade målvakten har levererat fina siffror för Dukla Jihlava, som vann grundserien i den tjeckiska andraligan. På 28 matcher räddade den tidigare JVM-målvakten 92,6 av skotten han ställdes mot och släppte bara in 1,90 mål per match.

SPELADE TVÅ SÄSONGER I NORDAMERIKA

Nu förlänger Lundström sitt kontrakt med den tjeckiska klubben. På sin Facebooksida bekräftar laget att Lundström skrivit på ett nytt ettårsavtal.

Lundström slog igenom i AIK och spelade elva matcher i SHL för klubben som junior. Målvakten spelade två säsonger i Nordamerika, där det mestadels blev spel i ECHL, innan han återvände till Sverige och Björklöven inför säsongen 2016/17.

Lundström har även representerat Södertälje i Hockeyallsvenskan.

✅ PODPIS SMLOUVYPo JANU BROŽOVI #2 podepsal novou smlouvu s Duklou i další gólman NIKLAS LUNDSTRÖM #30. "Mám za sebou…

Gepostet von HC Dukla Jihlava am Mittwoch, 27. Februar 2019

 

Den här artikeln handlar om: