Sök
Washington Capitals forward Carl Hagelin (62) skates during the first period of an NHL hockey game against the Buffalo Sabres, Saturday, Feb. 23, 2019, in Buffalo N.Y. (AP Photo/Jeffrey T. Barnes) …
Washington

Tillbaka där allt började – då gjorde han första målet för nya klubben

2011 inledde Carl Hagelin sin NHL-karriär i New York Rangers. Idag var han tillbaka på Manhattan med sin nya klubb Washington Capitals och då skulle det bara dröja två minuter innan han nätade. Matchen vanns av Capitals med 3-2 efter straffar.

Sedan trejden från Los Angeles till Washington den 21 februari så har Carl Hagelin hunnit med att spela fyra matcher. I den femte under söndagskvällen så var det New York Rangers på bortaplan som gällde. Klubben han startade sin NHL-karriär i 2011 och där han kom att stanna i tre säsonger.

Det skulle bara dröja två minuter innan Hagelin hittade rätt mot Rangers. Det målet innebar kvittering sedan Ryan Strome gjort mål efter endast 45 sekunder. André Burakovsky kunde sedan ge Capitals ledningen innan den första perioden var över.

Men Rangers skulle kvittera och matchen gick till straffar där Alexander Ovetjkin kunde avgöra till Capitals fördel.

New York Rangers – Washington Capitals 2-3 (1-2,1-0,0-1,0-1,0-1)

New York Rangers: Ryan StromePavel Buchnevich
Washington: Carl Hagelin, André Burakovsky, Alexander Ovetjkin

 

Den här artikeln handlar om: