Sök
Melker Karlsson, Marcus Sörensen och Tim Heed stal showen.
San José

Blågula trions stormatch – med Erik Karlsson på skadelistan

Alla tre spelare som utsågs till matchens stjärnor var svenska. Men det var framför allt två av dem som klev fram och förde San Jose till vinst mot Chicago: Melker Karlsson och Marcus Sörensen.
– Alla har kul just nu, säger tvåmålsskytten Karlsson.

Erik Karlsson på skadelistan? Inga problem. San Jose har en trio andra svenskar som verkligen klev fram i natt. I 5-2-vinsten mot Chicago blev de matchens första,- andra-, och tredjestjärna.

Tim Heed stod för två passningspoäng, Marcus Sörensen satte matchavgörande 3-2 och Melker Karlsson gjorde såväl 4-2 som 5-2. ”Melkman” utsågs till matchens bästa spelare, följd av Heed och Sörensen. Melker Karlsson styrde först in 4-2 och satte sedan 5-2-pucken i tom kasse.
– Jag drev på kassen och träffades av pucken utan att jag visste om det, sade han om sitt 4-2-mål.

”HAR EN JÄTTEBRA GRUPP”

San Jose är i mycket fin form men är trots det tre poäng bakom divisionsledaren Calgary, som dessutom har en match mindre spelad. Melker Karlsson menar dock att moralen i Sharks är hög.
– Vi har en jättebra grupp. Alla har kul just nu, speciellt när vi vinner och det har vi gjort mycket den senaste tiden, berättade han i sin efter matchen-intervju.

Men det var alltså Marcus Sörensen som blev matchvinnare. Han har inlett mars på ett strålande sätt, med tre mål på två matcher. Även Tim Heed är i storform, med fem poäng på de fem senaste matcherna.

Den här artikeln handlar om: