Sök
SHL

Har missat 34 raka matcher – nu går han mot comeback

Det mesta flyter på i Färjestad. De vinner matcher på löpande band, öser allt som oftast in mål – och får nu tillbaka ytterligare en offensiv pjäs. Alexander Johansson är redo för comeback.
– Han stryks från sjuklistan och går in i full träning, säger fysioterapeut Mattias Hell.

Alexander Johansson har inte spelat hockey sedan slutet av oktober. Men nu, lagom till slutspelet, är han redo för comeback. I ett klipp på Färjestads twitterkonto bekräftar fysioterapeuten Mattias Hell att den tidigare lagkaptenen nu plockas bort från frånvarolistan.
– Han stryks från sjuklistan och går in i full träning idag. Sen är det upp till tränarna när det blir matchspel, säger Hell.

Den tidigare lagkaptenen Johansson har bara spelat 13 matcher under säsongen. På dessa har han noterat tre passningspoäng. I november kom beskedet att han tvingades till en operation på grund av en skadad rygg och att det inte var säkert om den rutinerade forwarden skulle kunna återvända innan grundserien var slut. Men det kunde han alltså.

Nu ska han ge serietvåan Färjestad ytterligare tyngd framåt.

 

Den här artikeln handlar om: