Sök
Speltips Hockey

Tjäna pengar på dina hockeykunskaper

Ingen har kunnat missa spelbranschens framfart i Sverige. Det är lättare att betta än någonsin tidigare, och numera kan svenska sportfantaster spela från telefonen och tjäna pengar på sina sportkunskaper oavsett var de är.

Fotboll och ishockey är två av de populäraste sporterna i vårt avlånga land och det har länge funnits en konflikt mellan Sveriges två största sporter. Fotbollsfantaster och hockeyfanatiker har ofta svårt att se charmen i varandras sporter, vilket skapat en oändlig debatt om vilken sport som är störst, bäst och vackrast.

Men även om Sverige har två läger så finns det såklart många svenskar som gillar båda sporterna. Hos de svenska spelsajterna framgår det tydligt att både hockey och fotboll är populära sporter som har ett stort följe i Sverige. De här två sporterna är de två största spelkategorierna, och även om fotboll är störst så hamnar hockey inte långt efter.

Tjäna pengar på dina hockeykunskaper

Om du läser det här föredrar du förmodligen ishockey framför fotboll. I så fall vill du kanske veta hur du kan tjäna pengar på dina hockeykunskaper? Har du testat att betta någon gång?

Hos de svenska spelsajterna kan du betta på NHL, SHL och Hockeyallsvenskan. Många sajter har livebetting som låter dig betta under matchens gång, och ofta kan du streama matcherna medan du bettar.

De här funktionerna gör det roligt och spännande att oddsa på hockey, men när allt kommer kring vill du naturligtvis tjäna så mycket pengar som möjligt på spelen du lägger. Och då handlar det om att hitta så bra odds som möjligt.

Hitta bäst odds

När det kommer till spelutbud och funktionalitet är spelsajterna ganska lika varandra. Den avgörande skillnaden ligger därför i vad för odds sajterna erbjuder. Det är sällan det skiljer med särskilt stora marginaler, men givetvis vill du vinna så mycket pengar som möjligt när du oddsar.

Vill du spela på en särskild match ska du därför göra lite research och kika på oddsen hos de olika bettingsajterna. Tänk på att det inte finns en sajt som har högre odds än de andra, utan att oddsen varierar från match till match. Därför ska du alltid kolla upp de specifika oddsen för matchen du tänker spela på.

Glöm heller att du inte bara behöver spela på 1a, X eller 2a – det finns många andra spännande matchutgångar du kan oddsa på. Du kan till exempel betta på hur många mål borta-eller hemmalaget gör, eller på handikapp. Följer du hockey, och känner att du har koll, finns det flera sätt att tjäna en hacka och göra matcherna ännu mer spännande!

Den här artikeln handlar om: