Sök
26.11.2018 Zuerich,Schweiz, Hallenstadion Eishockey Herren,Saison 2018/2019 World Games Zuerich. Dinamo Riga – SKA St.Petersburg Im Bild : 7 David Rundblad (CKA) Aktion *** 26 11 2018 Zurich Switzerland Indoor Stadium Ice Hockey Men Season 2018 2019 World Games Zurich Dinamo Riga SKA St Petersburg Picture 7 David Rundblad CKA Action PUBLICATIONxNOTxINxSUI …
Nyheter

Svenskarna stora matchvinnare – frälste storlaget

SKA St. Petersburg har kopplat ett grepp om konferenssemifinalen. De vann den första matchen mot Lokomotiv Jaroslavl med 1-0 – och leder med samma siffror i matchserien.

Det var två svenskar som tog storlaget till segern. I kassen stod Magnus Hellberg och räddade 23 skott. Han har vunnit fyra av sina fem matcher i slutspelet och har haft en stor del i att St. Petersburg lyckats vända sin tidigare dåliga slutspelsform. De förlorade ju de två första matcherna i årets slutspel.

En annan blågul spelare i storform klev också fram. David Rundblad var nämligen mannen som sköt matchens enda mål. Han har varit i mycket fin målform under slutspelet. Kvällens kasse var den tredje på de fyra senaste matcherna från den tidigare Skellefteåstjärnans klubba. Han sköt fem mål på 36 matcher under KHL-säsongen, så man kan onekligen säga att Rundblad prickat formen vid rätt tillfälle.

Den forne draftettan Nail Jakupov hade för övrigt en passningspoäng på Rundblads matchavgörande kasse.

 

Den här artikeln handlar om: