Sök
Adam Brodecki missar den sista matchen. …
SHL

Linköpingsforwarden skadad – missar sista matchen

Linköpings forward Adam Brodecki har en befarad hjärnskakning. Han kommer därför inte spela den sista viktiga matchen mot HV71. Det är ännu oklart om han kommer att återhämta sig till ett eventuellt slutspel.

Adam Brodecki fick kliva av tisdagens match mot Brynäs med vad som förmodligen var en överkroppsskada. När Linköping på onsdagen tränade beskedet att Brodecki har fått en befarad hjärnskakning, vilket innebär att han inte kommer att spela Linköpings viktiga sista match mot HV71. På frågan om Brodecki kommer vara tillbaka till ett eventuellt slutspel, svarar Linköpings tränare Tommy Jonsson.
– Det vet vi inte. Det beror på hur långt vi går i slutspelet, till Vimmerby-Tidning.

Under säsongen har forwarden noterats för 22 poäng på 46 matcher. Den sista omgången av SHL, som spelar på torsdagen, är viktig för flera lag. Örebro, Brynäs och Linköping gör upp om en slutspelsplats.
– Spännande, så får vi se vad utgången blir, säger Tommy Jonsson till Vimmerby-Tidning.

Den här artikeln handlar om: