Sök
Podcast

NHL-TIMMEN: Så minns vi Pro Hockey Magazine

Tidigare i veckan kom beskedet att Pro Hockey Magazine läggs ned efter 27 år. I det 248:e avsnittet av NHL-timmen ser Linus Hugosson, Uffe Bodin och Jonatan Lindquist tillbaka på magasinet och dess betydelse för NHL-intresset i Sverige.
– Jag drömde aldrig om att spela i NHL, utan min dröm var att jobba som NHL-reporter, helst i Pro Hockey, säger Hugosson, tidigare redaktör för magasinet. 

Pro Hockey har kommit att spela en stor roll för NHL-timmens redaktion. Linus Hugosson var chefredaktör för magasinet mellan 2008 och 2016 medan Uffe Bodin och Jonatan Lindquist under en lång tid bidragit med texter till utgåvan.

Men i början på veckan kom beskedet att tidningen läggs ned. Därför ägnar trion en stor del av det 248:e avsnittet av NHL-timmen åt att se tillbaka på magasinet och vad det kom att betyda för dem personligen, men även för NHL-intresset i Sverige i stort.

Dessutom:

* Loui Eriksson har för första gången blivit petad i Vancouver Canucks. Vad betyder det här för hans framtid i klubben – och i NHL?

* Elias Pettersson fortsätter att utstå omild behandling under sin rookiesäsong. Är han redan en måltavla i NHL?

* Alexander Nylander har kallats upp till NHL av Buffalo Sabres efter ännu en ojämn säsong i AHL. Är det här sista chansen för den 21-årige talangen att visa att han hör hemma i NHL?

* Är Sebastian Aho den minst omtalade stjärnan i NHL? Och vad kan Carolina Hurricanes tvingas betala för honom när det nu ska förhandlas nytt kontrakt inför nästa säsong?

Det här och mycket annat i det 248:e avsnittet av NHL-timmen – Emma Nordin-avsnittet!

Medverkande

Linus Hugosson

Uffe Bodin

Jonatan Lindquist

Kontakt

Maila NHL-timmen

NHL-timmens hemsida

NHL-timmen på Facebook

NHL-timmen på Twitter

NHL-timmen på Instagram

Länkar till lyssning

NHL-timmen på Acast

NHL-timmen på Spotify

NHL-timmen på iTunes

Den här artikeln handlar om: