Sök
TACKLADES BLODIG. Chris Kreider fick matchstraff för smällen på Elias Pettersson.
Vancouver

Straffas – efter tacklingen på Elias Pettersson

Elias Pettersson sänktes av en tackling från New York Rangers Chris Kreider. Nu bötfälls Kreider.

Hela Vancouver höll andan i natt, när Elias Pettersson föll till isen efter en tackling av Chris Kreider. Pettersson lämnade tillfälligt matchen för att gå igenom hjärnskakningsprotokollet, men visade inga tendenser på en sådan. Efter matchen sade super-rookien att han hade ont i näsan, men inte mer än så.

Chris Kreider klarar sig undan avstängning efter tacklingen. Däremot bötfälls Rangersspelaren. Han tvingas böta 5 000 dollar, vilket är den högsta summan han kan böta enligt NHL:s kollektivavtal. Det meddelar NHL:s Disciplinnämnd under torsdagskvällen.

Kreider fick matchstraff för tacklingen.

Den här artikeln handlar om: