Sök
Daniel Öhrn ska inte vara aktuell för Timrå enligt sportchefen Kent Norberg
Tingsryds AIF

Sportchefen förnekar uppgifterna om HA-spelaren: ”Inte aktuellt”

Tidigare i dag uppgavs Daniel Öhrn vara aktuell för en återkomst till Timrå efter succén i Tingsyrd. Detta förnekas däremot av SHL-klubbens sportchef. 
– Nej, det är han inte. Inte för SHL i alla fall, säger Kent Nordberg till Sundsvalls Tidning.

Under fredagsförmiddagen rapporterade Smålandsposten att Tingsryds Daniel Öhrn var aktuell för en återkomst till moderklubben Timrå. Öhrn har tidigare spelat fyra a-lagssäsonger med medelpadingarna och har gjort succé i Tingsryd och vunnit den interna skytteligan.

Timrås sportchef Kent ”Nubben” Norberg går nu däremot ut och förnekar att Öhrn är en spelare som Timrå har ambitioner för att värva.
– Nej, det är han inte. Inte för SHL i alla fall, säger han till Sundsvalls Tidning och fortsätter:
– Jag har spelare i truppen som har de kvaliteterna och sedan ska vi fylla på med andra spelare. I dagsläget är det därför inte aktuellt.

KAN VARA AKTUELL OM TIMRÅ ÅKER UR SHL

Om Timrå skulle åka ut ur SHL och tvingas spela i HockeyAllsvenskan nästa säsongs så skulle det däremot kunna bli en helt annan situationen. Då är Öhrn ett alternativ för Timrå.
– Ja, det blir det. Då har man inga spelare under kontrakt eftersom att alla avtal rivs. Då för man börja om helt enkelt.

Daniel Öhrn stod för 31 poäng (14+17) på 50 matcher för Tingsryd den här säsongen. Förra säsongen räddade han klubben från kval när han avgjorde mot Modo i säsongens sista grundseriematch.

Den här artikeln handlar om: